Ga hierboven naar 'Gallery' om de beschikbare fotoalbums te bekijken.
Wanneer je een 🔒 bij een album ziet staan,
betekent dit dat het album privé is en enkel toegankelijk is voor bepaalde personen.
Na een fotoshoot worden jouw foto's online in een beveiligd album geplaatst.
Je ontvangt hiervoor een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
dan moet u enkel 'een' mail adres ingeven (iedereen kan zijn persoonlijke mail gebruiken)
en het bijhorend paswoord voor uw album.
Zo kun je de foto's eenvoudig bekijken en delen met familie, vrienden en kennissen,
zodat ook zij kunnen meegenieten van de mooie herinneringen.
Wens je jouw foto's liever openbaar zichtbaar te maken voor iedereen?
Dat kan uiteraard ook. Bespreek dit gerust, dan zorg ik voor de juiste instellingen.
Veel kijkplezier!